« terug naar vorige pagina

Patiënten informatie

Thuisarts.nl
Thuisarts.nl is een website, vervaardigd door het Nederlands Huisartsen Genootschap. Dus door huisarten gecreeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u kwalitatief goede en juiste informatie kunt vinden, over diverse veel voorkomende kwalen en vragen

Verloskundigenpraktijk
Bent u zwanger? Klik dan op deze link om direct te worden doorgestuurd naar de website van de verloskundigenpraktijk in Oosterhout.

Amphia ziekenhuis
Middels deze link komt u terecht bij de site van het Amphia Ziekenhuis. Wij verwijzen onze patienten over het algemeen naar het Amphia ziekenhuis, in Oosterhout op de Pasteurlaan is een complete polikliniek, waar alle specialismen vertegenwoordigd zijn.

Thebe
Thuiszorg organisatie Thebe regelt in de regio Oosterhout de wijkzorg, kraamzorg en verhuurt medische hulpmiddelen

Euthanasie
Voor vragen en informatie over euthanasie en wilsbeschikking, of andere vragen rondom het levenseinde kunt u terecht bij de NVVE, een vereniging die zich bezighoudt met vraagstukken rondom vrijwillig levenseinde.

RIVM
Het komt vrij vaak voor dat kinderen een fles hebben ontdekt in het keukenkastje, of de medicijnen van hun ouders per ongeluk hebben ingenomen. Het RIVM kan u informeren over de gevaren en risico’s van zo’n voorval. Daarnaast kunt u daar ook informatie terugvinden over kinderziekten en het rijksvaccinatie programma.

GGD
Bij de GGD kunt u terecht voor informatie over infectieziekten, rampenbestrijding, SOA vraagstukken, reizigersvaccinatie en tuberculose bestrijding.

Downsyndroom
De Stichting Downsyndroom zet zich in om de integratie van kinderen en volwassenen met Downsyndroom te optimaliseren.